Oddsbonusar


En oddsbonus kan ge dig en bra start på ett nytt spelbolag. Det beror på hur bra bonusen som du fått tag i. Oddsbonusar kan vara kul och nyttiga om de är schysst utformade. För det är inte alltid som de är det. Man får kolla noga om bonus är schysst eller inte vilket innebär att man får ta sig igenom den tråkiga läsningen av bonusvillkor. Men det är ett nödvändigt ont.

Vad är en oddsbonus?
En oddsbonus är en bonus som man använder i ett spelbolag sportsbook. Det är tänkt att du ska använda den när du spelar på odds. Om spelbolaget har en casinoavdelning eller en annan spelavdelning så har de sannolikt separata bonusar för dessa avdelningar.

Bonus ovanpå insättning
Om du granskar ett spelbolag och den bonusen som de erbjuder så kommer du ofta se att det är en bonus som man får efter man gjort en insättning. Man kallar det passande nog för insättningsbonusar. Sätter du in pengar så får du en bonus ovanpå insättningen som helt, delvis eller flera gånger om motsvarar insättningsbeloppet. Insättningsbonusen är den mest klassiska av alla oddsbonusar.

Bonus utan insättning
Ska du spela på sport så kan du ibland även få bonusar utan insättning. Det är en bonus där spelbolaget bara ger dig lite smågrus att använda i sportsbooken. Det brukar inte vara så mycket pengar men tillräckligt för att man ska kunna få nöja av det.

Riskfria spel och andra kampanjer
En riktigt bra bonus är riskfria spel. Dessa innebär att man får spela på ett odds och få pengarna tillbaka om spelet inte går in. Det är därför man kallar det för riskfria spel.

Det finns otaliga andra typer av kampanjer som alltid kommer och går. Är du intresserad av odds så kan du specifikt kika efter oddsturneringar. Dessa är lite olika i utformandet men typiskt så handlar det om att man ska sätta orimligt höga odds. Om man gör det så vinner man inte bara pengarna i själva spelet, men man kan även vinna resor, biljetter eller extra pengar om man är den som satt det spelet med högst odds av alla som är med i oddsturneringen.